Vores extensions

Certificeret forhandler af Temple Hair
Vi tilbyder indisk temple hair af bedste kvalitet, vi går meget op i at vores kunder får det bedste af det bedste på markedet. Indisk hår er et af de finere kvalitets hår, som gør at det passer bedre ind i vores skandinaviske hår i forhold til fx sydamerikansk.

Hårets levetid ved korrekt pleje er ca. 6 måneder, herefter er hårets marv udtørret og håret bør derfor skiftes.
Pleje er altid altafgørende i forhold til hårets levetid – læs rubrikken vejledning for korrekt pleje.

Vi går meget op i at påsætningerne bliver udført professionelt, og alt personale er uddannet specifikt inde for området.

Vi tilbyder følgende påsætningsmetoder:
Ezy weft – er trenser som bliver påsat dit eget hår med microringe, denne metode er helt uden varme og kemi.
Microringe er lavet af metal omringet af plastik, og silicone i inderkanten, som gør at håret vil blive beskadiget MINDST muligt.
Vi fordeler extensions håret over flere baner, som gør at metoden falder meget naturligt ind i ens eget hår. Man kan både bruge denne metode til fylde samt fuld påsætning for længde.
Vi anbefaler oprykning efter 6-8 uger ved denne metode.

Tape – er 2-3 cm. stykker af tape hvor håret er påklæbet. Med denne metode vil du have flere mindre stykker fordelt i bunden af håret, tape mod tape med eget hår imellem.  Denne metode er også uden varme, men bliver fjernet med opløsende remover ved aftagning.
Vi anbefaler oprykning efter 8-10 uger ved denne metode.

Flette/sy– er fine fletninger som bliver flettet langs hovedbunden, det normale er 1-4 fletninger fordel på hovedet. Vi blander fiber hår ind i fletningerne. Når fletningerne er bundet, bliver der syet hår-trenser på fletningerne.
Vi anbefaler oprykning efter 8-10 uger

Hot fusion – er totter af hår, som bliver påsat med varm keratin, enkeltvis i bunden af håret. Selvom flere er gået over til de ovenstående metoder som er mere skånsomme, så er der stadig mange der foretrækker denne metode. Årsagen er at metoden er meget fleksibel, og giver muligheden for at man kan sætte håret op i en hestehale eller knold. Metoden er også god i kort hår, da man bedre kan fordele totterne, og få et rigtig flot resultat. Håret bliver fjernet med opløsende remover.
Vi anbefaler oprykning eller aftagning efter 3-4 måneder. (det er dog ikke altid det kan betale sig at oprykke hot fusion, og derfor de fleste, normalt køber nyt hår)

For at se vores priser på extensions klik her

Book tid

Se vores smukke forvandlinger!
Book tid nu hos en af vores dygtige frisører

Benyt vores online booking eller se vores kontakt oplysninger her på siden.
Book tid