Her finder du os

Se hvad vores kunder skriver:

“Fik i dag lavet mit hår hos søde Kimmie, og skal aldrig have lavet det andre steder igen. Helt igennem en fantastisk oplevelse- mit hår er præcist som jeg ønskede, og hun er virkeligt den dygtigste og sødeste. Kun rosende ord herfra, alle pigerne er så dygtige. Kan kun anbefales!”

Anne Holth, via Facebook

“De er mega søde og virkelig dygtige. Ikke sidste gang jeg har været der”

Maiken van Kints, via Facebook

“De dygtigste frisører i byen!
Ny lille salon åbnet 2 minutters gang fra Amagerbro St. Fik lavet en lys Balayage samt EasyWeft extensions, resultatet blev fantastisk! Anbefaler klart denne salon til kvinder som vil have et lækkert og professionelt resultat”

Julie Christensen, via Facebook

“For to uger siden, fik jeg lavet det skønneste prinsesse hår. Det er vasket flere gange og kvaliteten er så lækker helt sikkert mit nye sted til Extensions.
De lytter til ens ønsker og man føler sig helt tilpas i den fine salon med dertil gode parkeringsmuligheder, trods det ligger midt i byen
Fik lavet mit hår hos Maja”

Kiki Lunddal Larsen, via Facebook

“Det bedste sted EVER Den bedste service, og det sødeste personale  Fik farvet mit hår fra lyst til mørkere og fik Ezy-weft og hot fusion 60 cm.. Elsker mit hår og extensionen er den bedste kvalitet af hår.. Tak piger for et smukt hår  Vil altid komme hos jer..”

Tanja Liljenberg, via Facebook

“Jeg fik for 3 uger siden lavet hår af skønne Kimmie! Og jeg underdriver ikke når jeg nu siger at jeg fik verdens bedste service!
Jeg kom ind i butikken og der var desværre lige 30 minutters ventetid, men jeg havde ikke siddet der i mere end 3 minutter for jeg blev tilbudt en bedre stol af sidde i, blev tilbud drikkelse og bolcher!
Fik lavet ezy weft for anden gang og der var ikke en kugle der strittede den forkerte vej!
Jeg havde så optur over det smukke håndværk Kimmie lavede samt den behandling jeg fik
Hun er noget af det mest behagelige menneske at snakke med og man følte sig virkelig tryg!
Glæder mig helt vildt til at besøge jer igen!”

Stephanie Skovslund Ring, via Facebook

“Super søde piger og helt igennem fantastisk service! Et sted der er rart at komme og kunden føler sig i centrum

Samtidig er resultatet bare lige i skabet -Endnu engang tak”

Nadine Ranum, via Facebook

“Har idag fået lavet hår af søde Kimmie. Fik den bedste service – skulle have sat ezy weft på for anden gang. Da det skulle klippes til, blev det klippet lidt for kort. Kimmie tog derfor det hele af og satte noget nyt på og klippede det den længde jeg ønskede. Gik derfra tilfreds og glad 
Kan 100% anbefale hende/stedet. De SÅ søde og giver den bedste behandling!”

Louise Hansen, via Facebook

“Jeg fik i går lavet hår af den dygtigste Kimmie, hun har virkelig forstand på at give hendes kunder den bedste service!

Fik lavet ezy weft for første gang, så var lidt nervøs for hvordan det ville se ud, men det blev så smukt, og den behandling jeg fik, var guld værd. – jeg kan KLART anbefalde stedet, da de har styr på hvordan man behandler kunder, samt laver det smukkeste arbejde.”

Simone Nyborg, via Facebook

“Jeg har idag fået lavet det lækreste hår af Pernille i hendes nyåbnet salon på Amager , jeg fik både farvet mit eget hår og sat extensions på og jeg er vild med resultatet , bedre end forventet professionel råd og vejledning jeg kan helt klart anbefale jer at få lavet hår her”

Camilla Olsen, via Facebook

Kontakt

THE HAIR BAR
Nygårdsvej 2, 2100 København Ø
Tlf: 9185 5656

Afbudspolitik:
Ved afbud inden 48-timer opkræves 50%
Ved udeblivelse opkræves det fulde beløb.

Åbningstider
Mandag: 10:00-15:00
Tirsdag: 09:00-17:30
Onsdag: 09:00-17:30
Torsdag: 10:00–20:00
Fredag: 10:00–18:00
Lørdag: 9:00–15:00
Søndag: LUKKET

Book tid

Book tid nu hos en af vores dygtige frisører

Benyt vores online booking eller se vores kontakt oplysninger her på siden.
Book tid